“Laat uw auto weer schitteren als nieuw”

Kleine krasjes, doffe plekken, matte plekken… er zijn diverse plekjes aan de auto die je met de hand niet weggepoetst krijgt, ook niet wanneer u de auto even goed in de was zet. Laat daarom uw auto eens flink onder handen nemen. Purol Car Cleaning in Den Bosch geeft uw auto een enorme opfrisbeurt.

Bij onze specialistische medewerkers is uw auto in goede handen.

Door het laten polijsten van uw auto krijgt uw auto vaak de uitstraling van een zo goed als nieuwe auto. Kleine krasjes worden weggepolijst. Doffe plekken, matte plekken of zelfs verkleurde plekken worden gepolijst en wij zorgen ervoor dat er zo min mogelijk tot helemaal geen plekjes meer zichtbaar zijn.

Tijdens het polijsten worden de zogenaamde poriën van de auto volledig schoongepoetst. Zelfs wanneer u een nieuwe auto koopt zit er al stof in de poriën van de autolak.

Door het polijsten worden bijvoorbeeld dofheden door weersinvloeden verwijderd.

Het is vaak voordeliger om een krasje weg te polijsten dan de plek over te laten spuiten. Het effect is gelijk, maar de kosten zijn een stuk lager. Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is. Purol Car Cleaning in Den Bosch is gemakkelijk bereikbaar!

VOOR DE BEHANDELING

U ziet hier de onbehandelde auto. Deze auto heeft een normale verkleuring.

Door onder andere weersinvloeden wordt de auto op den duur doffer. Dit kan niet met de hand weggepoetst worden. Het vuil zit tot diep in de poriën van de lak en kan alleen met een speciale poetstechniek verwijderd worden.

NA DE BEHANDELING

Om het verschil te laten zien hebben wij een deel van de motorkap van deze auto gepolijst.

Polijsten is de techniek die gebruikt wordt om de auto volledig op te poetsen. Alle vuil wordt verwijderd en kleine krasjes worden praktisch helemaal tot helemaal verwijderd. Vaak zitten krasjes OP de lak en niet IN de lak.

Door onze speciale poetstechniek en poetsmiddelen zijn wij in staat dergelijke krasjes volledig te verwijderen.

Purol Car Cleaning Center | Sigarenmakerstraat 2a | 5232 BK | ’s Hertogenbosch | Tel. 06 – 42 85 38 25 | 06 – 16 48 61 47 | info@purolcarcleaning.nl